TV csatornák és műsorgyártók
Praktikus fűszegélynyíró

Praktikus fűszegélynyíró

A tökéletes pázsit érdekében, ma már nem elegendő csak a fűnyíró használata. Már szinte egyetlen kiskertből sem lehet nélkülözni a fűszegélynyíró segítségét. Ez az eszköz mindenhol roppant praktikus.

Ahogy az elnevezése is jelzi, olyan helyeken, az úgynevezett szegélyeken lehet vele füvet nyírni, ahol a fűnyírónak nincs hozzáférése, vagyis a járdák, ágyások mentén, fal mellett, tipegők között stb. A szakemberek szerint, a legcélszerűbb először ezzel a géppel a munka, majd csak utána következzen a fűnyíró. Erre a magyarázat mindössze annyi, hogy a fűnyíró összegyűjti a levágott füvet, a fűszegélynyíró viszont nem. Célszerű tehát ezzel végigmenni, majd jöhet a fűnyíró. A többi kerti gépekhez hasonlóan, a fűszegélynyíró is többféle kivitelben kapható.

A szegélynyírók zöme damil vágószállal működik. Az üzemanyag felhasználást illetően meg kell említeni az elektromos és akkumulátoros típusokat. A teljesítményt illetően is többféle változatú gépekkel találkozhat a vásárló. A denakert.hu webshopban is meggyőződhetünk erről.

Print Friendly, PDF & Email