TV csatornák és műsorgyártók
hidegen sajtolt napraforgó olaj

Hidegen sajtolt napraforgó olaj

A természetben megfigyelhető az a kémiai törvényszerűség, hogy semmi nem vész el, csak átalakul. Sajnos a modern technológiák révén, sok élelmiszerből eltűnnek a tápanyagok a feldolgozás során. Ezért egyre nagyobb értéke van a hidegen sajtolt napraforgó olaj termékeknek, mert egyrészt nem éri semmilyen kémiai hatás, másrészt megmaradnak benne az értékes vitaminok, ásványi anyagok és telítetlen zsírsavak.

Amennyiben hőkezelt terméket használ a főzések, sütések során, akkor többszörösen káros hatásnak van kitéve a szervezet A hidegen sajtolt napraforgó olaj íze hűen őrzi a napraforgó jellegzetességeit, ezért frissen is fogyaszthatjuk salátákkal kombinálva.

A testi egészségünk szempontjából, a tápanyagok bevitele nélkülözhetetlen, de ez csak akkor valósulhat meg, ha olyan élelmiszereket eszünk, amelyekből nem tűntek el a természet ajándékai. Lépjünk fel a bulkshop.hu oldalra és nézzük meg a hidegen sajtolt napraforgó olaj további jellemzőit és vásároljuk meg, mert ez a termék hűen őrzi a napraforgómagok összetételét!

Print Friendly, PDF & Email