TV csatornák és műsorgyártók
akciós könyvek

Akciós könyvek

Ha vásárlás vagy kölcsönzés közül kell választani, akkor már meglehetősen sokan döntenek az előbbi mellet, vagyis véglegesen birtokba veszik a könyveket. Ennek egészen egyszerű magyarázata van, mégpedig az akciós könyvek piacon való megjelenése. Ezek a kötetek ugyanolyan érdekesek információkat foglalnak magukban, mint azok a társaik, amiket eredeti áron lehet megvásárolni.

Csupán annyi a különbség, hogy az akciós könyvek nem a legújabb kiadású alkotások. Manapság a könyviparban is megfigyelhető a gyors ütemű gyártás, amit az is bizonyít, hogy minden héten felkerül a könyvesboltok polcaira néhány új regény, tudományos disszertáció, mesekönyv vagy más mű.

Ilyenkor a korábban megjelenő kötetekre már kevesebb figyelem szegeződik, amit a forgalmazók árcsökkenéssel kompenzálnak. A Book24 weboldalon rendszeresen megtalálhatóak azok az akciós könyvek, amelyeknek a beszerzéséért csupán potom pénzt kell kifizetni. Ez lehetővé teszi, hogy jövedelemtől és pénzügyi helyzettől függetlenül, mindenki részesüljön az olvasás örömeiben.

Print Friendly, PDF & Email