TV csatornák és műsorgyártók
Logisztika felsőfokon

Logisztika felsőfokon

Aki egy megbízható fuvarozócéget keres, annak alaposan végig kell néznie a kínálatot, hiszen senki sem szeretne veszteségeket elkönyvelni egy rossz minőségű szolgáltatás miatt. Az áruszállítás belföldön szigorú követelményeknek kell megfeleljen, hiszen csak ebben az esetben garantálható az árucikkek tökéletes állapotban való célba juttatása.

Ez az egyik olyan dolog, amiben jeleskedik a Rudi Transport Kft., ami már évek óta tökéletes munkát végez, amennyiben az áruszállítás belföldön történik.

A hatékonyságát a fejlett járműparkjának köszönheti, illetve a gépjárművezetők szakértelmének. A tehergépkocsi vezetők mindegyike rendelkezik egy mobiltelefonnal, ezért a megrendelők közvetlenül tőlük is kérhetnek tájékoztatást a szállítmánnyal kapcsolatban.

Ezen felül, a fejlett GPS rendszernek hála, egyszerűen nyomon követhető, hogy éppen merre jár az értékes rakomány. Az áruszállítás belföldön minden probléma nélkül lehetséges. A hőmérsékletre érzékeny árucikkek raktározása sem jelent problémát, mivel a Rudi Trans Kft. számos hűtött raktárral rendelkezik országszerte.

Print Friendly, PDF & Email