TV csatornák és műsorgyártók

Acana kutyatáp

Az emberek nagy része nem tudja, hogy milyen ételekre van szükségük a kutyáknak. Szerencsére az Acana kutyatáp készítői teljes mértékben tisztában vannak azzal, hogy a kis- és nagytestű, idős és fiatal négylábúaknak milyen eledel kell.

Mi, emberek, igyekszünk minél változatosabban étkezni, a jó egészség megtartásának a reményében, ezért a hús mellett fogyasztunk tojást, zöldségeket és szénhidrátban gazdag ételeket is. Tévedés azt gondolni, hogy a kutyusoknak ezekre nincs szükségük.

Az Acana kutyatáp összetevői között mindezek az értékes táplálékok megtalálhatóak attól függően, hogy az állatnak mire van szüksége az életkora, neme, súlya szerint. A hozzávalók gondosan vannak összeválogatva és roppant ízletesek.

A gyártási technológiának köszönhetően, a kiváló minőségű húsalapanyagok úgy kerülnek bedolgozásra az eledelekbe, hogy a legtöbb tápanyagot megőrizzék. Az Acana kutyatáp az emésztésnek is nagyon jót tesz, mert nem tartalmaz búzát, rozst és kukoricát. Ez a táp minden szempontból a legjobb a kutyájának!

Print Friendly, PDF & Email