TV csatornák és műsorgyártók
8:08-Minden reggel forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

8:08-Minden reggel
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Csonka András a Szombat esti láz – A nagy félrelépés döntője után nem fog sokat henyélni, mert jövő héten a 8:08- Minden reggel című műsorában műsorvezetőként láthatjuk. Egy tapasztalt műsorvezetőről beszélünk, aki 11 éven át volt az RTL Klub Reggelijének egyik házigazdája. Most Somogyi Zoltánt helyettesíti, így Teszári Nóra oldalán láthatják a nézők.

Csonka András nagyon lelkesen nyilatkozott a felkérésről és cseppet sem bánja, hogy így korán kell kelni, mert végre találkozhat a régi Reggelis csapat jó néhány tagjával és újra kipróbálhatja magát a műsorvezetés porondján. A 8:08-Minden reggel izgalmas témákat hoz minden hétköznap reggel, így a nézők, de a műsorvezetők és a műsor készítői sem unatkozhatnak.

Somogyi Zoltán egy kis szabadágra megy, de nem kell aggódni, mert a széke betöltésére egy szintén profi férfi kerül, akit bizonyára szívesen látnak majd a nézők minden reggel. Szórakoztató és izgalmas beszélgetéseket, interjúkat láthatunk minden reggel, csak következő héten egy kis újdonság is lesz a műsorban, mégpedig a műsorvezető személye.

forrás:RTL Klub/Sajtoklub

Print Friendly, PDF & Email