TV csatornák és műsorgyártók
Muzsika Tv fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Muzsika Tv
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Május 10-től újra Dáridó a Muzsika Tv-n, a Galambos Lajos nevével fémjelzett adás vadonatúj részekkel jelentkezik. A jövőben minden szombaton a legnagyobb mulattatókkal szórakozhatnak a nézők.

A Daridó Garden új cím mellett a díszlet is megújult és a műsor házigazdája szerint sztárfellépők sokaságával várják a szórakozni vágyókat. 2010 óta tart a produkció sikere a Muzsika Tv-n, így már nagyon fontos volt a megújulás. A jó hangulat minden hétvégén garantált, mert a műsor készítőinek a nézők megelégedése a legfontosabb és ennek érdekében mindent meg is tesznek. A fellépők között lesznek a könnyűzene ismert alakjai, a legnagyobb mulatós sztárok, emellett a házigazda is megcsillogtatja tehetségét.

Már az első adás tartolt, mert Lagzi Lajcsi és Lali Pop is színpadra léptek, továbbá Muri Enikő, az X-Faktor felfedezettje is énekelt slágerei közül. A vendégek sora ezzel még nem ért véget, mert a szórakoztatók között volt, Csonka András, Gergely Róbert, Dukai Regina, Bódi Guszti és a Fekete Szemek, Tabáni István, a Váradi Roma Café és még sokan mások.

forrás:RTL Klub/Sajtoklub

Print Friendly, PDF & Email