TV csatornák és műsorgyártók
Az Erla Villa Önt is várja!

Az Erla Villa Önt is várja!

Talán már nem is emlékszik, hogy milyen volt tinédzserként fogni a szerelme kezét és sétálgatni az esti alkonyatban? Szavak nélkül is megérteni egymást? Terveket szőni, vagy csak egyszerűen jókat beszélgetni, élvezni a gondtalanság könnyed állapotát? Nem is kérdés, hogy sokan álmodoznak arról, hogy milyen jó is volt akkor, nem kellett aggódni a holnapért, csak élvezni a jelent, naphosszat semmittevéssel foglalkozni. Pedig milyen jó lenne visszamenni az időbe, átélni a felelősség nélküli szabadságot, romantikázni, majd hazatérve odaülni az asztalhoz, mert a szülők szinte kiszolgálnak!

Bár időutazásra még nincs lehetőség, arra viszont van, hogy a fent említetteket újra átélje, még ha csak néhány nap erejéig is. Megvan a lehetőség kiszabadulni a mókuskerékből, felszabadulni a gyerekek folyamatos kiszolgálásának az állapotából és együtt lenni azzal a személlyel, akivel már nagyon régóta házasságban, párkapcsolatban él, viszont egymásra nem jut elég idő. Nyilván, ha ez ellen nem tesznek valamit, nem is történik változás, legfeljebb rossz irányba, amit jó lenne elkerülni. Annak érdekében, hogy pozitív irányú változás következzen be az életükben és újra embernek, feleségnek vagy férjnek érezzék magukat, ne csak szülőnek, akkor bátran jelentkezzenek be egy felnőttbarát szállodába, ahol végre újra megtörténhet a csoda! Újra felfedezhetik egymást, romantikázhatnak, pihenhetnek, beszélgethetnek, sétálhatnak. Ráadásul, ha visszatérnek a szállodába, nem kell rögtön asztalt teríteni, főzni, mosogatni, mert itt kiszolgálják, akárcsak egykor fiatalkorukban.

A www.erlavilla.hu linkre kattintva megtalálhat minden információt az Egerben található Erla Villa felnőttbarát hotelről, ahol két dologgal kell csupán törődniük: önmagukkal és egymással. A többiről gondoskodik a szálloda vezetősége és személyzete. Foglaljanak le mielőbb egy lakosztályt az Erla Villa hotelben és éljék át újra, hogy milyen önfeledten, gondok nélkül élvezni az életet! Amennyiben kihasználják a szálloda nyújtotta lehetőségeket, feltöltődve térhetnek vissza a szürke hétköznapokba és újult erővel élhetik az időt egészen addig, amíg ismét sort kerítenek az Erla Villába való kiruccanáshoz.

Print Friendly, PDF & Email