TV csatornák és műsorgyártók

Egészség

Reiki kezelés

Minden ember teste tele van rejtett energiákkal, amelyekről nem is tudunk, viszont ezekkel képesek lennénk megoldani számos olyan gondot, amikbe belefutunk az életünk során. A reikireka.hu weboldalra látogatva tájékozódhatunk róla, hogy miként kezdhetjük meg az öngyógyításunkat speciális gyógyszerek és műtétek nélkül.

Azok is belátták, hogy a test szoros kapcsolatban van a lélekkel, akik a tudomány oldalán állnak. Hogyha a lelkünk megbetegszik, annak előbb-utóbb látható fizikai jelei lesznek a testünkön, valamilyen betegség formájában. A lelki sérelmeinket nem gyógyíthatjuk meg gyógyszerekkel. A reikireka.hu egy olyan kezelést kínál, amelyik természetes módon segít elnyomni a tüneteket és hosszútávon sokkal hatásosabb lehet, mint számos készítmény, amelyeknek a kellemetlen mellékhatásaitól is szenvedni kényszerülünk.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Természetes izzadásgátlás

A mai világban szerencsére nagyon fontos az ápoltság és a higiénia. Ez alapján könnyen megítélhetnek minket és ha egy szembetűnő izzadság folttal jelenünk meg egy állásinterjún, az valószínűleg nem fog ránk jó fényt vetni, pláne ha ehhez még kellemetlen szag is társul. Az alumínium mentes izzadásgátló férfiaknak lett kifejlesztve.

Kellemes, férfias illata van és megakadályozza a kellemetlen testszag kialakulását, amiről sokszor nem mi magunk tehetünk, ráadásul a kellemetlen izzadás miatt sem kell kínosan érezzük magunkat. A legtöbb deo, amelyeket már jól ismerhetünk a reklámokból, kirobbanó frissességet és férfias illatot ígér, aminek általában eleget tesznek, de nagyon csekély mértékben csökkentik az izzadást, ráadásul tele vannak egészségtelen anyagokkal. Azért fontos kiemelni az alumínium mentes izzadásgátló lényegét, mert ez természetes illóolajokból és más gyógynövényekből származó alapanyagokat használ a kellemetlen szagok semlegesítésére.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Inzulinrezisztencia

Ha valaki beteg lesz, akkor azonnal a megfelelő gyógyszeres kezelés után kezd kutatni vagy erről érdeklődik az orvosánál, pedig vannak olyan problémák, amelyek természetes módszerekkel is orvosolhatóak. Például az inzulinrezisztencia elsődlegesen életmódváltással kezelendő és csak akkor van szükség gyógyszerekre, ha ez nem válik be.

Azonban a cukros, lisztes ételek elhagyása, a szénhidrát csökkentése és a rendszeres sport az esetek nagy többségében pozitív változásokat szokott hozni, így az orvosok is ezt ajánlják első próbálkozásként. Ellenben azt tudni kell, hogy az inzulinrezisztencia nem fog eltűnni.  Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Vércsoport meghatározása

Ha belegondol, akkor nem is telt el olyan sok idő azóta, amióta az ember a földön él és azóta, hogy kész ételeket kezdett fogyasztani. A szervezetnek egyszerűen nem volt elég ideje ahhoz, hogy a művileg előállított anyagokat képes legyen úgy feldolgozni, hogy az ne tegyen kárt benne. Sokan emiatt a sejtszintű méregtelenítés kúrája felé fordulnak, amitől azt várják, hogy a felhalmozódott méreganyagokat valamilyen szinten kiűzik magukból. A léböjt kúra az egyik legismertebb mindezek közül. Azonban naponta újabb és újabb próbálkozások látnak napvilágot, ahol visszatérnek az egészséges táplálkozás gyökereihez.

Ennek fő szempontja, hogy a lehető legtermészetesebb módját választják a táplálékok bevitelének. Kiűzik tehát az étrendjükből az adalékanyagokat tartalmazó ételeket és azokat, amelyek túlságosan megterhelik az emésztőrendszert és a szervezetet. A léböjt elvégzésekor pontosan ezt veszik figyelembe és az eredmények sokszor meglepőek a sejtszintű méregtelenítés szempontjából. Ugyanis olyan salakanyagok távoznak az emésztőrendszerből, amiről nem is tudtak a résztvevők. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Paleo alapanyagok

A legtöbb diéta lényege nem más, mint a megfelelő elhatározás. Ha kitartunk az elképzeléseink mellett és megvan a konkrét cél, akkor nagy valószínűséggel elérjük azt. Azonban megesik, hogy ennyi nem elég és teljesen más alapokra kell hosszútávon helyeznünk az étkezési szokásainkat. Ebben sokat segítenek a paleo alapanyagok, ugyanis számos olyan összetevőt nélkülöznek, amelyek meggátolhatják a fogyást vagy egészséges életmódot. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Crystal kolloid

A korszerű gyógyászat és orvostudomány már rengeteg típusú antibiotikumot alkalmazhat, de ezek fogyasztása tagadhatatlanul káros mellékhatásokkal is járhat. Éppen ezért, ha antibiotikumos hatásra van szükség, akkor mindenképp érdemes utánanézni a Crystal kolloid és más 20 PPM-es kolloidok kiszállítása kapcsán felmerülő lehetőségeknek, hiszen az ezüstkolloid napjainkban is az egyik legjobb és legbiztonságosabb antibiotikumnak számít. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

infraszauna

infraszauna

Az infrasugárzással működtethető szaunát sokan keresik. A full specktrumú sugárzó a bekapcsolás pillanatától kezdve azonnal kibocsájtja az infravörös sugarakat. IR-A, IR-B és IR-C tartományú sugarakat állít elő. Behatolnak a bőrbe, egészen 4-5 mm mélységekig. Az infraszauna csöves jellege miatt nem tekinthető komfortosnak, de kivitelezése megfizethető áron érhető el. Nem kell előmelegíteni sem és bekapcsolva azonnal fényt bocsájt ki. Teljesítménye sokkal koncentráltabb, hiszen csősugárzóként van számon tartva.
Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Élvezetes pillanatok együtt!

Hogyha nem hanyagoljuk el a szervezetünket, akkor még sok éven át örvendhetünk kiváló egészségnek. Ez csak akkor lehetséges, hogyha kialakítjuk hozzá a megfelelő életmódot.

A potencianövelő gyógynövények egészségre gyakorolt hatása közismert, ezért is fogyasztják előszeretettel az egész világon férfiak és nők egyaránt. A természet rengeteg lehetőséget kínál számunkra, hogy kialakítsuk a megfelelő életritmust, amihez hozzátartozik a szexuálisan aktív élet.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Vitaminbolt kínálat

Annak érdekében, hogy a szervezet huzamosabb ideig problémák nélkül működjön, szüksége van olyan nyomelemekre, tápanyagokra és vitaminokra, amelyek segítik a működését.

Természetesen, ezek a különféle ételekben és a vitaminbolt kínálta termékekben is megtalálhatók. Sokan azonban azt hiszik, hogy az utóbbi kategóriába tartozók nem annyira hatékonyak. Ez nagy tévedés, hiszen például egy A-vitamin szett is épp annyi nyomelemet tartalmaz, mint egy adott mennyiségű répa vagy tojás. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Az influenza járványról

Az influenza a tél egyik kellemetlen velejárója. Az influenza járványról és az influenza vírusról sokat megtudhatunk az influenza-tunetei-ellen.megfazas.guru weboldalon.

Ezt a betegséget sokan összetévesztik a náthával, pedig sokkal súlyosabb. A közös bennük, hogy mindkettőt vírus okozza. Az influenza tünetei is eltérőek, mivel ez nem jár feltétlenül légúti panaszokkal. A jellemző tünete a magas láz, levertség, izomfájdalom. A nátha tünetei ezzel szemben sokkal enyhébbek, főleg a légúti gyulladás következtében kialakult orrdugulás, torokkaparás, orrváladékozás a jellemző rá. Egy kattintás ide a folytatáshoz....