TV csatornák és műsorgyártók

Egészség

Gyulladáscsökkentő tea

A gyulladásos betegségek nagyon sok kellemetlenséget okozhatnak. Egyrészt igen fájdalmasak lehetnek, de ami nagyobb probléma, hogy komolyabb szövődményekhez is vezethetnek. A gyulladáscsökkentő tea fogyasztása kiváló olyan esetekben, amikor valamilyen belső szervi gyulladásról van szó.

Bár valójában az izom és ízületi gyulladások enyhítésére is alkalmazható, ebben az esetben viszont érdemesebb borogatásként használni. Rengeteg olyan gyógynövényt ismerünk, amelyek gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

párátlanító készülék

párátlanító készülék

A páramentesítő készülék működési elve nagyon egyszerű. Első lépésként a beszívott levegőt egy nagyon hideg, majd egy meleg rácson át vezeti ki. A hidegnek köszönhetően, lecsapódik a benne lévő páramennyiség, amit a berendezés tartályba gyűjt össze. A párátlanító készülék segítségével, könnyedén beállítható a kívánt páratartalom értéke. A berendezés addig fog működni, amíg ezt a szintet el nem éri, ekkor kikapcsol. Ha a benti páratartalom egy bizonyos szint felé emelkedik, akkor a párátlanító készülék automatikusan bekapcsol és újra nekilát a munkának.
Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Ízületi gyulladás

A helytelen táplálkozás a bélflóra egyensúlyának felborulásával jár, ami pedig egyenes úton vezet a gyulladások kialakulásához. Éppen ezért, ízületi gyulladás esetén nem csupán a fájdalomcsillapításra, illetve a gyulladáscsökkentésre kell fókuszálni, hanem érdemes és ajánlott az étrend átalakításával is próbálkozni.

Meg kell győződni, hogy nem áll fenn ételallergia, ugyanis ez súlyosbíthatja a tüneteket, sőt, ez állhat maga az ízületi gyulladás kialakulása mögött is. Továbbá tudni kell, hogy a búza, kukorica, a tej, a burgonya és a borsófélék fogyasztása sem ajánlott ilyenkor, mivel ezek is ronthatják a helyzetet. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Hólyaggyulladás

Hólyaggyulladás

Az égő érzés és az elviselhetetlen fájdalom nemcsak a szerelmi bánat tünetei lehetnek. Bár a kínzó panaszok több mindenre utalhatnak, de nagy eséllyel a hólyaggyulladás áll a hátterükben. A betegség számos embert állít kihívás elé, hiszen a tünetek sok esetben még a munkában vagy a magánéletben is komoly problémákat okozhatnak. Ahogy maga a hólyaggyulladás is változatos kórképekben mutatkozik meg, úgy az ok is többféle lehet: bakteriális fertőzés, kemoterápia vagy sugárkezelés, vagy akár bizonyos vegyi anyagok is felelősek lehetnek a betegségért. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Természetes gyógymódok

Természetes gyógymódok

Napjainkban egyre nagyobb szerepet kapnak a természetes gyógymódok. Számos betegség terén bizonyultak hatásosnak. Itt megemlíthető például a lábfájás és dagadás, valamint a krónikus gyulladások is. A természetes gyógymódok betegségek ellen azért is minősülnek jó választásnak, mert nem járnak semmiféle melléktünettel, amelyek sok esetben rontanak a beteg állapotán.

Az epekő, étvágytalanság, depresszió, férfi és női betegségek, gyomorfekély vagy az atópiás dermatitisz mind olyan téma, amelyet részletesen megismerhet az oldalra kattintva. A legtöbb esetben meg lehet előzni a különféle betegségeket, ezért érdemes már most megtudni, hogy milyen módszerek vannak erre. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

kineziológus Kistarcsa

kineziológus Kistarcsa

A betegségeknek lelki oka van, ezt vallja a profi módon dolgozó kineziológus. A szervezet öngyógyító folyamatait beindítva viszont sokkal hamarabb meg lehet gyógyulni, és ki az a beteg, aki ne szeretne minél előbb egészséges lenni? A kineziológus Kistarcsa rendelőjében bármikor elérhető. Sok meditálás segítségével a gyógyszermentes gyógyuláshoz is el lehet jutni. Meg kell keresni az okot, és így a tüneteket már egy kezelést követően csökkenteni lehet. A kineziológus Kistarcsa környékén bárki számára megfizethető, így érdemes kipróbálni.
Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Cserpes joghurt

Cserpes joghurt

A tejtermékek fontosak az egészséges étrend terén, így a sajtok, joghurtok, tejfölök beszerzése komoly szereppel bír. A webáruházból megrendelheti a Cserpes joghurt különböző típusait, hiszen mindegyik természetes kiegészítők által készült, mindenféle mesterséges és káros anyagokat mellőzve.

A natúr vagy a gyümölcsös joghurt egyaránt nagyon finom és egészséges, ráadásul a nap bármelyik szakaszában fogyasztható. Sokaknak, a joghurt különféle zabpelyhekkel keverve kitűnő reggelit képez. Ha még nem próbálta így fogyasztani, akkor megéri, hiszen nagyon jól laktat. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A hasmenés leggyakoribb okai

A hasmenés leggyakoribb okai

A belgyógyászati szakorvosi vizsgálat fontos része a kórtörténet megismerése. A hasmenés oka leggyakrabban valamilyen fertőzés. Ilyen fertőzés lehet például a calicivírus vagy a szalmonella fertőzés, de szintén gyakori a Rota vírus-fertőzés is.

A hosszan tartó a hasmenés okai mögött azonban meghúzódhat tejcukor- vagy fruktózérzékenység, ételallergia (például tej-, tojás- vagy szójaallergia, lisztérzékenység), de szóba kerülhet valamilyen bél- és gyomorrendszert érintő daganatos betegség is.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

a bőrgomba kezelése házilag

a bőrgomba kezelese házilag

A gombák minden szervezetben megtalálhatóak, ám ha elkezdenek szaporodni, akkor sajnos sok kellemetlenséggel járhatnak. Ha kezelni szeretnénk, akkor okvetlenül az immunrendszer erősítésével kell kezdeni. Utána fel kell tölteni a szervezetünket olyan tápanyagokkal, amelyek segítenek hosszútávon megelőzni az újabb gombásodás kialakulását. A bőrgomba kezelése házilag sem kizárt, sőt, érdemes néhány hatékony praktikát bevetni, mielőtt a kenőcsökhöz és egyéb szerekhez fordulnánk. A bőrgomba viszket és sokszor kipirosodással is jár.
Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Bio gyümölcslé

Bio gyümölcslé

Azt tanácsoljuk, hogy feltétlenül próbálja ki azokat a gyümölcsleveket, amelyek nem ipari körülmények között készültek, mert igazán különleges ízük van! Nagy meglepetés fogja érni, ha a Bioudvar oldaláról vásárol, mert felfedezheti, hogy rengeteg íz közül válogathat a bio gyümölcslé tekintetében.

Hatalmas népszerűségnek örvend a meggyből készített változat, de nagy a kereslet narancslé iránt is. Akkor sem jár rossz helyen, ha a különleges ízeket kedveli, mert a kínálatban van céklából vagy sárgarépából készített bio gyümölcslé is. Egy kattintás ide a folytatáshoz....