TV csatornák és műsorgyártók

Egészség

Zöldkagyló

Zöldkagyló

Az ízületeink védelmét nem árt időben bebiztosítani és szerencsére manapság már számtalan olyan természetes alapanyagú termék áll a rendelkezésünkre, amivel ezt nyugodtan megtehetjük, a lehetséges negatív mellékhatásoktól való rettegés nélkül. A zöldkagylót és az abból készített gyógyászati termékeket már egészen kicsi kortól ajánlott használni, ám azok, akik csak az idősebb kor okozta ízületi gyulladás vagy porckopás miatt ismerkednének az Új-zélandi zöldkagylóként is ismert produktummal, szintén nem késtek le semmiről.
Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Fehérjés palacsinta

Szeretne olyan diétás reggelit fogyasztani, ami nem tartalmaz glutént? Ha igen, akkor jó döntés a fehérjés palacsinta, ami az általunk kínált palacsinta-porral nem búza, hanem zablisztből készül.

A por amellett hogy magas proteintartalommal rendelkezik, még cukormentes is, így készülhet belőle édes és sós változat is. Ha épp arra törekedik, hogy egészségesen étkezzen és kevés glutén-tartalmú élelmiszert fogyasszon, akkor bizony oda kell figyeljen arra is, hogy az elkészült palacsintákat mivel ízesíti.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Infraszauna

Fogyókúra. A szó magába foglalja mindazt a szenvedést, amit hölgyek millió élnek át nap mint nap a vágyott alak elérése érdekében. Sajnos az interneten található csodadiéták sem hozzák meg a várt sikert, az infraszauna azonban bizonyítottan elindíthatja a fogyást.

Sokáig képezte élénk vita tárgyát az iménti tény, mára azonban a tudósok már bebizonyították, az infraszaunában eltöltött napi 30 perc fokozza a nemkívánatos zsírszövetek felszívódását.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

InfraTrainer

InfraTrainer

Mindenkinek van saját véleménye, amit az internetnek hála, manapság már az egész világgal meg lehet osztani. Ez azoknak is hasznosnak bizonyul, akiket érdekel valamilyen termék és szívesen utánajárnának az online felületeken. Az InfraTrainer vélemények, a különböző közösségi médiákon vagy egyéb oldalakon bármikor elolvashatóak, ahol részletes beszámolót kap a berendezésről. Sőt, az egyik legnagyobb videó megosztón keresztül magának a szerkezetnek a működését is megtudhatja, ami egyáltalán nem bonyolult. A lényeg, hogy kényelmesen töltse el azt az 50 perc edzést, ami alatt megnézheti a kedvenc sorozatát. Az InfraTrainer vélemények arról is szólnak, hogy mennyire kellemesen lehet hatékony edzést végezni úgy, hogy szinte nem is érzi a megerőltetést. Gondoljon csak bele, szívesebben futna több kilométert vagy kellemesen hátradőlne, miközben filmeket néz és közben pedáloz? A végeredmény ugyanaz, sőt, az InfraTrainer vélemények alapján, a zsírégetés sokkal hatékonyabb a modern berendezés használatakor. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Reiki kezelés

Minden ember teste tele van rejtett energiákkal, amelyekről nem is tudunk, viszont ezekkel képesek lennénk megoldani számos olyan gondot, amikbe belefutunk az életünk során. A reikireka.hu weboldalra látogatva tájékozódhatunk róla, hogy miként kezdhetjük meg az öngyógyításunkat speciális gyógyszerek és műtétek nélkül.

Azok is belátták, hogy a test szoros kapcsolatban van a lélekkel, akik a tudomány oldalán állnak. Hogyha a lelkünk megbetegszik, annak előbb-utóbb látható fizikai jelei lesznek a testünkön, valamilyen betegség formájában. A lelki sérelmeinket nem gyógyíthatjuk meg gyógyszerekkel. A reikireka.hu egy olyan kezelést kínál, amelyik természetes módon segít elnyomni a tüneteket és hosszútávon sokkal hatásosabb lehet, mint számos készítmény, amelyeknek a kellemetlen mellékhatásaitól is szenvedni kényszerülünk.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Természetes izzadásgátlás

A mai világban szerencsére nagyon fontos az ápoltság és a higiénia. Ez alapján könnyen megítélhetnek minket és ha egy szembetűnő izzadság folttal jelenünk meg egy állásinterjún, az valószínűleg nem fog ránk jó fényt vetni, pláne ha ehhez még kellemetlen szag is társul. Az alumínium mentes izzadásgátló férfiaknak lett kifejlesztve.

Kellemes, férfias illata van és megakadályozza a kellemetlen testszag kialakulását, amiről sokszor nem mi magunk tehetünk, ráadásul a kellemetlen izzadás miatt sem kell kínosan érezzük magunkat. A legtöbb deo, amelyeket már jól ismerhetünk a reklámokból, kirobbanó frissességet és férfias illatot ígér, aminek általában eleget tesznek, de nagyon csekély mértékben csökkentik az izzadást, ráadásul tele vannak egészségtelen anyagokkal. Azért fontos kiemelni az alumínium mentes izzadásgátló lényegét, mert ez természetes illóolajokból és más gyógynövényekből származó alapanyagokat használ a kellemetlen szagok semlegesítésére.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Inzulinrezisztencia

Ha valaki beteg lesz, akkor azonnal a megfelelő gyógyszeres kezelés után kezd kutatni vagy erről érdeklődik az orvosánál, pedig vannak olyan problémák, amelyek természetes módszerekkel is orvosolhatóak. Például az inzulinrezisztencia elsődlegesen életmódváltással kezelendő és csak akkor van szükség gyógyszerekre, ha ez nem válik be.

Azonban a cukros, lisztes ételek elhagyása, a szénhidrát csökkentése és a rendszeres sport az esetek nagy többségében pozitív változásokat szokott hozni, így az orvosok is ezt ajánlják első próbálkozásként. Ellenben azt tudni kell, hogy az inzulinrezisztencia nem fog eltűnni.  Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Vércsoport meghatározása

Ha belegondol, akkor nem is telt el olyan sok idő azóta, amióta az ember a földön él és azóta, hogy kész ételeket kezdett fogyasztani. A szervezetnek egyszerűen nem volt elég ideje ahhoz, hogy a művileg előállított anyagokat képes legyen úgy feldolgozni, hogy az ne tegyen kárt benne. Sokan emiatt a sejtszintű méregtelenítés kúrája felé fordulnak, amitől azt várják, hogy a felhalmozódott méreganyagokat valamilyen szinten kiűzik magukból. A léböjt kúra az egyik legismertebb mindezek közül. Azonban naponta újabb és újabb próbálkozások látnak napvilágot, ahol visszatérnek az egészséges táplálkozás gyökereihez.

Ennek fő szempontja, hogy a lehető legtermészetesebb módját választják a táplálékok bevitelének. Kiűzik tehát az étrendjükből az adalékanyagokat tartalmazó ételeket és azokat, amelyek túlságosan megterhelik az emésztőrendszert és a szervezetet. A léböjt elvégzésekor pontosan ezt veszik figyelembe és az eredmények sokszor meglepőek a sejtszintű méregtelenítés szempontjából. Ugyanis olyan salakanyagok távoznak az emésztőrendszerből, amiről nem is tudtak a résztvevők. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Paleo alapanyagok

A legtöbb diéta lényege nem más, mint a megfelelő elhatározás. Ha kitartunk az elképzeléseink mellett és megvan a konkrét cél, akkor nagy valószínűséggel elérjük azt. Azonban megesik, hogy ennyi nem elég és teljesen más alapokra kell hosszútávon helyeznünk az étkezési szokásainkat. Ebben sokat segítenek a paleo alapanyagok, ugyanis számos olyan összetevőt nélkülöznek, amelyek meggátolhatják a fogyást vagy egészséges életmódot. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Crystal kolloid

A korszerű gyógyászat és orvostudomány már rengeteg típusú antibiotikumot alkalmazhat, de ezek fogyasztása tagadhatatlanul káros mellékhatásokkal is járhat. Éppen ezért, ha antibiotikumos hatásra van szükség, akkor mindenképp érdemes utánanézni a Crystal kolloid és más 20 PPM-es kolloidok kiszállítása kapcsán felmerülő lehetőségeknek, hiszen az ezüstkolloid napjainkban is az egyik legjobb és legbiztonságosabb antibiotikumnak számít. Egy kattintás ide a folytatáshoz....