TV csatornák és műsorgyártók

Ideális hely a feltöltődésre

A pihenésre, regenerálódásra számtalan lehetőség létezik, ezek közül mindenki választhat aszerint, hogy melyik válik be neki a leginkább, illetve melyiket tudja megengedni magának. A szauna egyre közkedveltebbé válik hazánkban is, hiszen számtalan jótékony hatása van.

A hagyományos mellett kezd elterjedni a kombinált szauna, ami infraszaunát is tartalmaz. Ez néhány szempontból más, illetve a hatásfokban is van egy kis különbség. Az egyszerű szaunánál a levegőt felfűtik 70-90 °C-ra vagy akár még melegebbre, attól függ, hogy ki mennyire bírja a hőséget. Az infraszauna esetében a meleget az infrasugarak biztosítják, amelyek a bőrbe hatolva fejtik ki hatásukat.

Kisebb helyet foglalnak el, és könnyebben szerelhetők össze, illetve működtethetők, persze, egyszerre kevesebben is tudják használni. Vannak, akik mindkettőnek a jótékony hatását szeretnék élvezni, nekik ajánlott a kombinált szauna. Mindegyik variánsról elmondható, hogy mind a testi, mind a lelki felüdülés szempontjából hasznos, megéri olykor egy kis időt szánni rá.

Print Friendly, PDF & Email