TV csatornák és műsorgyártók

Foresto nyakörv 70 cm

A tavasz és a nyár kitűnő időszak a nagy sétákra és kirándulásokra a kedvencünkkel. Bár a meleg szezon számos jó lehetőséggel jár, a kullancsok mindig lesben állnak. A hatékony Foresto nyakörv 70 cm tökéletes védelmet nyújt a nagyobb testű ebeknek, az olyan kellemetlen és veszélyes paraziták ellen, mint a kullancs és a bolha.

Sajnos mindkettő jól érzi magát a kutyák szőrében, bőre alatt, így igazán a megelőzésre a magas védelmet nyújtó nyakörvek alkalmasak. A Foresto nyakörv 70 cm ilyen eszköz, mivel egyszeri felhelyezéssel 8 hónap védelmet nyújt a kedvencének. Olyan eljárás szerint működik, aminek a segítségével a hatóanyagok folyamatos, alacsony dózisú felszabadulását teszi lehetővé. A Foresto nyakörv 70 cm kivitelben azért ideális, mivel a legszélesebb spektrumú biztonságot nyújtja.

Ez azt jelenti, hogy egyrészt elpusztítja a kullancsokat és bolhákat, de el is riasztja a kullancsokat, mielőtt azok csípnének. Ezen tulajdonságának köszönhetően, a kullancsok által terjesztett betegségek átvitele is csökkenthető.

Print Friendly, PDF & Email