TV csatornák és műsorgyártók

Gél lakk tanfolyam

Abban az esetben, ha kellő affinitás, magabiztosság és megfelelő kézügyesség birtokában van, érdemes elgondolkodnia, hogy az említett pozitív tulajdonságokat szakmai jelleggel hasznosítsa. A gél lakk tanfolyam Önt is várja, ha már régóta fontolgatja elsajátítani a körömépítés minden apró részletét, természetesen professzionális módon.

A gél lakk tanfolyam személyre szabva vár minden kedves jelentkezőt és attól függően, hogy mivel tölti napjai nagy részét, módjában áll jelentkezni a szuper intenzív (minden hétköznap), normál (minden kedden és csütörtökön) és hétvégi (minden pénteken és szombaton) képzésekre. Az oktatás garantálja a szakma gyakorlati és elméleti területének elsajátítását, így az eddig fehér foltnak számító szegmensek is a helyükre kerülnek.

A gél lakk tanfolyam, az anyagismereten túl, egészen a csiszológép használatáig, minden fontos információt tartalmaz, amit tudnia kell a témával kapcsolatosan. Jelentkezzen, ha már elmúlt 18 éves, illetve rendelkezik érvényes üzemorvosi alkalmasságival, valamint befejezett 8 általánossal!

Print Friendly, PDF & Email