TV csatornák és műsorgyártók

Kellemes utazás, élménydús kirándulás

A sok munka után mindenki szeretné, ha lenne legalább egy-két hét évente, amikor valahova el tud utazni, kieresztheti a fáradt gőzt, és pihenhet. Ez lehet nyáron is egy napfényes tengerparton, de akár télen is valamelyik síparadicsomban.

Az Alpinetours.hu weboldalra kattintva számtalan olyan lehetőség közül lehet válogatni, amelyek mindenki számára nagyszerű vakációzást jelenthet. Az Alpine Tours Kft. 1998 óta szervez különböző országokba utazásokat. Céljuk az, hogy ne minden szempontból előre meghatározott, sablonszerű kirándulásokon vegyenek részt a klienseik, hanem úgy tervezhessék meg az egész utat, ahogyan az nekik a legmegfelelőbb. A cég munkatársai a legkiválóbb helyeket választják ki célpontul, és a kínálatot folyamatosan bővítik.

Családi kirándulások, nászutak, idegenvezetés ügyében egyaránt lehet hozzájuk fordulni. Megbízhatóságuk és minőségi munkájuk jele az is, hogy rengeteg, évről-érvre visszatérő ügyfelük van. Ha kirándulni, nyaralni, vagy akár síelni szeretne, kattintson bátran az Alpinetours.hu weboldalra!

Print Friendly, PDF & Email