TV csatornák és műsorgyártók

A különböző szolárium csövek fajtái különböző árnyalatú barnulást eredményeznek.

Gondoltad volna, hogy leginkább attól függ a szoláriumban nyert barnaság, hogy milyen minőségűek és erősségűek a csövek? A legtöbb nő azt hiszi, hogy minél több időt tölt bent a gépezetben, annál barnább lesz. Azonban ez tévhit. A különböző szolárium csövek fajtái különböző árnyalatú barnulást eredményeznek. Amennyiben szeretnél megismerkedni a különböző lehetőségekkel, akkor a hollandimpex.hu honlapon keresgélj! A legerősebb szolárium cső 200 Watt erősséggel bír, ami már 5-10 perc után is szépen megfogja a bőrt.

Ha szolárium stúdiót szeretnél nyitni, akkor kérj segítséget a weblap szakembereitől! A vállalkozás ugyanis nemcsak gépeket, kiegészítőket és csöveket értékesít, hanem a vállalkozás beindításában is segítenek. Természetesen, hogyha már megtaláltad az új szalonod tökéletes helyét, akkor kozmetikai és manikűr szolgáltatásokkal is kiegészítheted a lehetőségek listáját.

Ha egy vendéged először jár a stúdióban, akkor világosítsd fel a szoláriumozás veszélyeivel és előnyeivel kapcsolatban. Továbbá mutasd meg neki, hogy miként kell ki- és bekapcsolni a készüléket. A manapság rádióban is leadott zenék is nyugodtan rákapcsolhatóak a gépekre. A zene által még inkább el tud majd lazulni a vendég. A gép zúgása, a kellemes aroma és a remek zene együtt nemcsak a testet ápolja, de a lelket is. Ha új csöveket vásárolsz, akkor azt célszerű közölni a vendégekkel is, hiszen csőcsere után a bőrt gyorsabban megfogja a berendezés.

A webshopban lévő sexy cacao névre hallgató csőtípus többféle teljesítményben vásárolható meg. Akár azt is csinálhatod, hogy egy-két gépet felszereltetsz erősebb csövekkel, míg a többit gyengébb teljesítményű változatokkal látod el. Így azok is biztonságosan tudnak barnulni, akiknek a bőre érzékenyebb az UV-sugárzásra. Azoknak egyáltalán nem ajánlott a szoláriumozás, akiknek a bőrszíne hófehér, hiszen a gép nem barnítani fogja, inkább megégetni. Akár különféle krémeket is nyújthatsz a vásárlóknak, amelyek segítségével gyorsabban elérhető a csodálatosan aranybarna bőrszín.

Print Friendly, PDF & Email