TV csatornák és műsorgyártók

Vezeték nélküli töltő

Kinek ne lenne elege a rengeteg kábelből, vezetékből és a különféle csatlakozók okozta problémákból? Az iPhone lightning-ot használ, az Android telefon pedig microUSB-t és az újabb modellek USB C típusú csatlakozót.

Ez már régen nem jelent univerzális töltési lehetőséget. A vezeték nélküli töltő azonban elfeledteti ezeket a problémákat. A használata sokkal kényelmesebb és elegánsabb.

Sokféle dizájn létezik és többféle szín, ezáltal mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. Azonban, ebben sem ár szerint érdemes dönteni. Egy olcsó vezeték nélküli töltő ugyanolyan hátulütőkkel rendelkezhet, mint a silány minőségű hagyományos töltő. Ha a töltött eszköz melegedni kezd töltés közben, akkor számíthatunk rá, hogy előbb-utóbb tönkre fog menni az akku.

A vezeték nélküli töltő elnevezés egy kicsit megtévesztő, mivel a egységnek ezután is szüksége lesz vezetékre, hiszen ezen keresztül csatlakozik az áramforráshoz. Viszont maga az egység és a telefon közötti kapcsolathoz már nincs szükség semmilyen vezetékre vagy csatlakozóra.

Print Friendly, PDF & Email