TV csatornák és műsorgyártók

Tetőablak külső hővédő roló

Sok háztulajdonos él a tetőtér által nyújtott lehetőséggel, ezért berendezik a helyiséget egy újabb emeletként. A legtöbb esetben hálószobákat alakítanak ki, de az is előfordul, hogy egy kisebb nappalival újítják fel az ingatlant. Célszerű azt felszerelni a megfelelő védelemmel, mégpedig a tetőablak külső hővédő roló alkalmazásával.

El sem tudja képzelni mennyi előnnyel jár ez a szerkezet. Először is nagyszerű megoldást nyújt a nyári időszakban a nagy forróság ellen. Hatékonyan nyeli el a napsugárzást és kiválóan véd a tűző Nap ellen. A tetőablak külső hővédő rolót, mint ahogy az a nevében is szerepel, kívülre kell felhelyezni, ami egyszerűen megoldható.

Szinte tökéletesen illeszkedik az ablakokhoz, ráadásul tompítja az esőkopogást. A felsorolt tulajdonságaihoz képest, a tetőablak külső hővédő roló megőrzi a szabad kilátást, az áttetsző háló miatt. Ezáltal nemcsak árnyékol és eredményesen hűti le a lakást, de hangulatos fényt teremt a szobákban. Természetesen ez nem gátolja a tetőablakszárnyat a zárásban vagy a nyitásban.

Print Friendly, PDF & Email