TV csatornák és műsorgyártók

Autómentés felsőfokon

Akármennyire is bízunk a gépkocsinkban, sohasem lehet tudni, mikor jön közbe valami váratlan. így könnyen bajba kerülhetünk, főleg ha valahol külföldön vagyunk kénytelenek az út mellett rostokolni.

Ezért jött létre ez a kimagasló szolgáltatás, amivel gyerekjáték többek között az autómentés Szlovákiából, de ugyanígy segíteni tudunk más országok területén is. Sokkal jobb úgy elindulni, hogyha tudjuk, gond esetén is van mire/kire számítani. Sokszor ezeket a gondokat helyben meg lehet oldani.

Akadnak súlyosabb esetek is elhagyatott utakon. Ilyenkor internetkapcsolat nélkül nehezen fogjuk megtalálni a legközelebbi szervizt. Az autómentés Szlovákiából egyszerűen megoldható, ugyanis ha nagy a gond, akkor hazaszállítjuk a járműt és biztosítani tudunk helyette másikat, így nem kell megszakítani a várva-várt nyaralást.

Azért az nagyon kellemetlen, ha egy műszaki hiba miatt tönkremegy a több hónapig tervezgetett vakációzás. Az autómentés Szlovákiából non-stop igénybe vehető, hiszen tudjuk, hogy bármikor közbejöhet valami.

Print Friendly, PDF & Email