TV csatornák és műsorgyártók
piké póló

Piké póló

A férfiak körében az egyik legkedveltebb ruhadarabnak bizonyul, ugyanis megfelelő viselet a munkahelyen és a hétköznapokra egyaránt. A rövid ujjú piké póló tökéletes megoldást nyújt a hétköznapi divatos megjelenéshez. Ez a ruhadarab a laza teniszpóló és az elegáns ing ötvözete, így viselője nem tűnik sem alul- sem túlöltözöttnek.

Kiváló kiegészítője lehet az egyenruháknak és bármelyik munkáltató előszeretettel választja a vállalata népszerűsítésének céljából. A piké póló eleganciáját tovább fokozza a sűrűbb szövésű minőségi anyag is, ennek jóvoltából a ruha tartósabb. Többszöri mosás és vasalás után is megtartja a formáját, színe nem fakul ki. Remek alapanyagként szolgál a gépi hímzéshez, így bármilyen céges logó és matrica könnyűszerrel ráilleszthető. A Payper Venice olasz tervezésű piké póló kiváló mintaként szolgál, anyaga 100 % pamutból készül.3 vagy 4 darab, színével azonos gyöngyfényű gomb díszíti.

A nyaki részen bordázott gallér található, aminek belső felén a nyakvarrást kontrasztos szalag borítja. Ha ragaszkodik a mindennapi eleganciához, a piké póló meghatározó darabja lehet a ruhatárának.

Print Friendly, PDF & Email