TV csatornák és műsorgyártók
A supinált cipő segít a helyes testtartás kialakításában

A supinált cipő segít a helyes testtartás kialakításában

A kisgyermekek lába könnyen deformálódik, ha nem megfelelő lábbelit viselnek. Ezek igen komoly elváltozások is lehetnek, amelyek a későbbiekben már nem vagy csak igen nehezen kezelhetőek.

Ezért érdemes odafigyelni csemeténk lábának fejlődésére. A rendellenességek kiküszöbölésében a supinált cipő igen nagy segítségünkre lehet. Ezek a lábbelik ugyanis segítenek a kicsiknek a helyes láb és testtartás kialakításában.

Gyakran az okozza a problémát, hogy amikor elkezd járni, a bokaízületek és sarok még formálódóban van, ezért a nem megfelelő lábbelik rossz irányba terelhetik. Így különböző végtag deformációk alakulhatnak ki, mint például az X láb. De a supinált cipő speciális kialakításának köszönhetően, segít az ízületek helyes tartásának kialakításában, ezáltal elkerülhetőek ezek a problémák.

Szerencsére ezek a lábbelik már egyre könnyebben beszerezhetőek. Ma már az interneten is megvásárolhatja kicsinyének a megfelelő supinált cipőt, csak látogasson el a lurkocipo.hu weboldalon található internetes áruházba!

Print Friendly, PDF & Email