TV csatornák és műsorgyártók

Nem érdemes kockáztatni

Sok olyan dolog van, amiről tudja mindenki, hogy nem ajánlott megtenni, mert negatív hatással van rá vagy a körülötte lévőkre, mégis néha megtörténik, hogy figyelmetlenségből vagy gondatlanságból elköveti.

A bódult vezetés azért veszélyes, mert az alkohol hatására a figyelem, koncentráció romlik, a reakcióidő meghosszabbodik, illetve az ítélőképességet is hátrányosan befolyásolja. Éppen ezért egyáltalán nem szabad alkoholos italt fogyasztani annak a személynek, aki tudja, hogy hamarosan volán mögé kell ülnie. Van, aki úgy gondolja, hogy egy pohárka nem árthat, de nem éri meg kockáztatni, ugyanis egy kisebb mennyiség miatt is adódhatnak problémák. Azonban, ha mégis megteszi valaki, hogy szeszes ital hatása alatt kormány mögé ül és bódult vezetés miatt bíróság elé kerül, érdemes a témában jártas, tapasztalt ügyvédhez fordulnia.

Apró részleteken is múlhat az, hogy valaki milyen büntetést kap és ezeknek az észrevételéhez is kedvező módon való alakításához szakember kell, aki ismeri a büntetőjogot és a közlekedési törvényeket.

Print Friendly, PDF & Email