TV csatornák és műsorgyártók
Horpadás javító szett

Horpadás javító szett

Szerencsés esetben, a koccanások megúszhatóak kisebb karosszériahorpadásokkal, amelyek könnyen megjavíthatóak. Minden ilyen munkának azonban elmaradhatatlan kelléke a horpadás javító szett, amely segítségével a koccanások nyomai hatékonyan eltűntethetőek.

Az ilyen eszközökre minden autószervizben szükség van, hiszen az gépjármű tulajdonosok gyakran keresik fel a szerelőműhelyeket, hogy kijavítsák a karosszéria kisebb-nagyobb sérüléseit. A horpadás javító szett segítségével, a koccanások nyomait tulajdonképpen teljesen eltűntethetőek.

A szett tartalmaz egy csúszó kalapácsot, ami a horpadások kihúzására szolgál, ragasztópisztolyt és nagyteljesítményű ragasztó rudakat, valamint más fontos kellékeket, amelyek segítségével a horpadások eltűntetése költséghatékonyan és rövid idő alatt megvalósítható.

A horpadás javító szett erős műanyagkofferben vásárolható meg, így védve van a mechanikai sérülésektől, amelyek egy nagy műhelyben gyakran előfordulhatnak. Keresse fel az elefantszerszam.hu weboldalt és rendelje meg a terméket akciós áron!

Print Friendly, PDF & Email