TV csatornák és műsorgyártók

Mosószer allergia

Az orvostudomány mai állása szerint, az allergiákra csak tüneti kezelés van, valamint ahhoz, hogy ne kelljen együtt élni a kellemetlenségekkel, a megelőzést kell előtérbe helyezni. Ez a helyzet a mosószer allergia esetében is, amivel csak úgy lehet tünetmentesen élni, ha a beteg kerüli az adott termék használatát.

Ha pedig nem egy konkrét mosópor okoz gondot, hanem úgy általában mindegyik vegyszeres készítmény, akkor az egyetlen megoldást a természetes alternatívák használata jelenti. Szerencsére, ma már egyébként is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a kémiai anyagok nélküli tisztítószerek előállítására, így a mosószer allergia elszenvedői többféle opció közül is válogathatnak.

Például a Bioforce kínálatában folyékony mosó- és mosogatószer, folttisztító, fehérítő is található, ami nem idézi elő a mosószer allergia tüneteit, így egy helyről be lehet szerezni mindent, ami a ruhák, textíliák és edények tisztán tartásához szükséges. Sőt, egyéb vegyszermentes takarítószerek megvásárolhatóak, amelyek még a konyhában és a fürdőszobában is hasznosak lehetnek.

Print Friendly, PDF & Email