TV csatornák és műsorgyártók
Szalamandra

A Szalamandra a Prizma TV-n

Jó hír a romantika kedvelőinek: a nagy sikerű, fordulatokban gazdag Szalamandra (Mi Corazon Insiste) című sorozat május elsejétől hétköznaponként délben látható a Prizma TV-n.

Ahogy azt egy izgalmas telenovellától megszokhatták a nézők, a főszereplőket sokan, sokféleképpen szeretnék megakadályozni abban, hogy boldogan éljenek. A Szalamandrában sem lesz hiány ármánykodásból, könnyekből, és a szálak is kellőképpen összekuszálódnak.
A történet alapja: a fiatal, gyönyörű pár, Lola és Andres úgy gondolta, az örökkévalóságig szeretik majd egymást, ezért eldöntötték, Las Vegasba szöknek. Tettük egyértelmű lázadás volt Andres családja ellen, akik mindig is ellenezték a kapcsolatot. A szerelmesek legkevésbé sem sejtették, hogy döntésük életük legnagyobb szerencsétlenségét okozza. Andres apja ugyanis cselt eszelt ki és Lolát börtönbe zárják. A lány végül több, mint öt évet tölt elzárva szerelmétől. A bebörtönzött Lola fogsága alatt mindvégig megőrizte a reményt, hogy egyszer újra együtt lesznek Adresszel, ám a sorsnak más terve van velük.
A női főszereplő, Carmen Villalobos kolumbiai származású, számos telenovellában játszott az elmúlt tíz évben, a magyar nézők láthatták például a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom című sorozatban. Az idén harmincéves színésznő népszerűségét nem csak tehetségének, hanem szépségének is köszönheti, a People magazin spanyol nyelvű kiadása például beválasztotta a legszebb emberek top ötvenes listájába. Ugyanez a magazin a férfi főhőst, Jencarlos Canela-t a legszexisebb latin férfiak közé sorolta. Jencarlos Miami-ban született kubai szülők gyermekeként. Színészi pályája mellett ismert zenész, két nagylemeze is megjelent, kisfia keresztapja pedig a rapsztár, Pitbull. Érdekesség, hogy az Ördögi kör után ő énekli a Szalamandra főcímzenéjét is, csakúgy, mint legújabb sorozatának betétdalát, melyet nemrég kezdtek el vetíteni Amerikában.

(Forrás: Sajtóklub)

Print Friendly, PDF & Email