TV csatornák és műsorgyártók
Steppelt ágytakaró

Steppelt ágytakaró

Az az ideális, ha a szeretteink mellett hajthatjuk álomra a fejünket. Azonban az alvás csak akkor lesz kényelmes, ha az ágyneművel is minden rendben van. Szükség esetén a lilyhome.hu oldalon kapható steppelt ágytakaró, amely kifinomult kidolgozással rendelkezik, tökéletes megoldás. A szálösszetételre sem lehet panaszunk, hiszen a pamut és a poliészter remek párost alkotnak.

A csomagban van kettő darab párnahuzat is. A 200×220 centiméteres steppelt ágytakaró alatt kényelmesen elférünk ketten is. A Lily Home kínálata elsősorban akkor fogja elnyerni a tetszésünket, ha szeretjük a klasszikus szépséggel bíró mintákat.

Mindazonáltal, a készletben felfedezhetünk bohókásabb, aranyos mintával ellátott termékeket is. A steppelt ágytakaró méltán lehet a szoba dísze a gyönyörű árnyalatainak köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy érdemes egy olyan modellt választani, amelyik ebből a szempontból is harmonizál a helyiség berendezéseivel.

A kiváló minőségnek hála, igen sokáig használható lesz az ágytakaró, ami a hidegebb évszakokban különösen praktikus lehet.

Print Friendly, PDF & Email