TV csatornák és műsorgyártók
Kertigép alkatrész

Kertigép alkatrész

Ahogy lehullott az első tartósabb hó, és a táj teljesen megfagy, a kerti munkák legnagyobb részének is vége. Ilyenkor jobb kicsit behúzódni a meleg műhelybe, és alaposan körülnézni, hogy minden kertigép alkatrész megvan-e, amire a tavasszal szükség lehet. Ha nem akarunk a munkálatok előtt bajlódni az eszközökkel, akkor érdemes a hosszú tél alatt alaposan mindent átvizsgálni és működőképes állapotba hozni.

Ilyenkor van rá bőségesen idő, mert a korai sötétedés amúgy is véget vet a kinti teendőknek. Ennek hála, az összes kertigép alkatrész alapos átvizsgálásra kerülhet, aminek éppen eljött az ideje. A szezonális munkálatok alkalmával ugyanis gyakran kopnak és sérülnek a berendezések, valamint azok alkotó részei.

Az átvizsgálás meghozza a gyümölcsét, és olyan problémákat is felfedezhetünk, melyek eddig rejtve voltak, sőt huzamosabb működést követően akár nagyobb kárt is tehetnének a kertigép alkatrész bizonyos részeiben. Történjen meg azonnal a javítás, és amint a tavasz első jelei mutatkoznak, már kezdetét is veheti a kemény munka.

Print Friendly, PDF & Email