TV csatornák és műsorgyártók

November közepén kerül képernyője az RTL Klub új, hazai gyártású sorozata, a Válótársak. A sorozat különlegessége, hogy mind a fő, mind pedig a mellékszerepekben valódi sztárparádé várható. A tíz részből álló széria teljesen hazai gyártásban készült, a főbb szerepekben pedig Stohl Andás, Gubás Gabi, Scherer Péter, Balsai Móni (Társasjáték), Lengyel Tamás (Megdöntetni Hajnal Tímeát) és Földes Eszter lesz látható.

A heti rendszerességgel látható sorozatban pedig feltűnik majd a tavalyi X-faktor győztese Tóth Andi és a RTL Klub műsorvezetője Szabó Zsófi is. A film középpontjában három éppen válófélben lévő férfi története áll, akik az újrakezdés néha fájdalmas, néha pedig örömtelei mozzanatait élik át. A nézők első körben a férfi főszereplők szemén keresztül nyerhetnek betekintést az újonnan induló sorozat világába.

A hamarosan induló dramedy rendezője Kovács Dániel Richárd, operatőre Vajda Péter, producerei perid Kovács Gábor és Herman Péter. A sztori rendkívül izgalmasnak ígérkezik, így biztos, hogy a sztárparádé a nézőket is leveszi majd a lábukról.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Print Friendly, PDF & Email