TV csatornák és műsorgyártók
hátsó ülésvédő huzat kutyáknak

Hátsó ülésvédő huzat kutyáknak

Amennyiben rendszeresen járunk kirándulni és szeretjük magunkkal vinni a kedvenceinket, akkor érdemes minden óvintézkedést megtenni azért, hogy az autónkat is kellő biztonságban tudjuk. A hátsó ülésvédő huzat kutyáknak lett kifejlesztve. Remekül bírja a karmolásokat, a szennyeződésekkel szemben is ellenálló, amit a tappancsukon hordanak be, valamint a harapást is elviselik.

A felhelyezés egyszerűen megoldható, amihez minden feltétel adott. A tépőzárral kettészedhető változatok az első ülésre is felhelyezhetőek. A hátsó ülésvédő huzat kutyáknak egyszerűen tisztítható termék, amire szükség is van, hiszen egy erdei kiruccanás alkalmával, jó eséllyel alaposan össze lesz koszolva, főleg, ha a négylábú rátalál egy pocsolyára, amiben tud játszani.

A petsker.hu webfelületen kedvünkre válogathatunk az egyedi termékek között, amelyeknek a megrendelése előtt érdemes előkapni a mérőszalagot, hiszen csakis így mehetünk biztosra. A hátsó ülésvédő huzat kutyáknak olyan befektetés, amit kár mellőzni, kifejezetten akkor, ha gyakran választjuk útitársainknak a szőrmókokat.