TV csatornák és műsorgyártók
Népszerű okostelefonok, kedvező áron

Népszerű okostelefonok, kedvező áron

2018 a fejlődés éve volt. A Huawei okostelefon több újdonságot is a piacra dobott, bemutatta a mai napig sikeres Mate szériát. A Lite és a Pro változat úgy lett megalkotva, hogy néhány kisebb különbségtől eltekintve, a vásárló választhasson egy drágább és egy olcsóbb készülék között.

Az első lehetőség egy 6,3 colos képernyő 4 GB-os műveleti memóriával, ami a bonyolultabb grafikájú játékokat is szépen viszi. A 64 GB-os belső tárhely elegendő az alkalmazások, játékok futtatásához, képek és videók gyűjtéséhez, minden hétköznapi használathoz.

A Jack csatlakozóval hagyományos fülhallgató is használható, ujjlenyomat olvasó mellett egy normálisan működő arcfelismerővel kiegészítve.

Drágább testvére 6,53 colos képernyővel lett megtervezve, 4 helyett 6 GB is választható műveleti memóriaként és a belső tárhelye 128 GB-ra nő. Ennek a Huawei okostelefonnak tripla kamerája van, operációs rendszere eggyel újabb a Lite-hoz képest. Súlyát tekintve néhány grammal több lett, azonban az akkumulátorban is javulást tapasztalhatunk.