TV csatornák és műsorgyártók

Mofém piszoár szelep

Éttermek, hotelek várótermeinek, mozik, színházak és egyéb ilyen jellegű helyek férfi mosdóiban a WC csésze mellett elengedhetetlen lehet a piszoár is. Hogy azt a megfelelő módon lehessen használni, és a tisztaság mindig adott legyen, nem hiányozhat a Mofém piszoár szelep tartozék sem.

A Magyarországon gyártott, hazai brand kínálta tartozék mindig is híres volt a magas nívóról, ezért teljesen érthető, hogy miért is választják ezt olyan sokan, amikor az a cél, hogy a piszoár sokáig kifogástalanul működjön. A Mofém piszoár szelep 3 bar nyomáson működik, és a nyitvatartási ideje körülbelül 6 másodperc.

A hazánkban kifejlesztett és szabadalommal védett új termék már rengeteg helyen megtalálható, köszönhetően a megannyi jó tulajdonságának. A Mofém piszoár szelep műanyag adagolóján nem tapad meg a makacs vízkő, illetve a lerakódás maximum 3 öblítéssel kimosódik. A használathoz szükséges nyomás több év után sem nő meg.

A Mofém piszoár szelep a fent említett helyeken kívül, remek választás lehet óvodákban, iskolákban és egyetemeken egyaránt. Erre a produktumra 5 év garancia van. Ha a fenti helyeken nem is, de mindenki otthonában az ICMA radiátorszelep termofej nélkülözhetetlen eszköz. Mivel ez automatikus vezérlést garantál, ezért könnyedén beállítható a környezet hőmérsékletéhez.

Ez a tartozék sok helyen azért annyira fontos, mert ugye gyakran olyan hőforrások is vannak, amik a fűtőberendezés hatásához hozzáadódnak. Mindez pedig az adott szoba vagy terem hőfokának szükségtelen megugrásához vezet, és emiatt pedig hőenergia pazarlás figyelhető meg. Az ICMA radiátorszelep termofej ekkor jön jól, hiszen ez érzékeli ezeket a hőmérséklet változásokat, és azonnal optimalizálja a fűtőeszköz működését.

Mindez pedig nagymértékű energiamegtakarítást eredményez. Az ICMA radiátorszelep termofej megannyi fajtája megvehető a Nimbusz-Ang internetes boltban, ahol gyakran akciósak a kellékek, ezért nem kell sokat költeni a fűtési rendszer modernizálására. Mindenképp érdemes legalább egyszer megtekinteni a bolt felhozatalát.