TV csatornák és műsorgyártók
kannabisz olaj THC

Kannabisz olaj THC

Egy olyan lényeges kérdésről fogunk most értekezni, ami még mindig kevés figyelmet kap, legalábbis ami a szakmai szempontokat illeti. Sokan félve teszik fel a kérdést, hogy a kannabisz olaj THC tulajdonságairól mit lehet tudni? A válasz roppant egyszerű, vagyis míg a THC egy tiltott szer, hiszen bizonyítottan hallucinogén hatásokkal rendelkezik, addig a kannabisz termékek tökéletesen engedélyezettek.

A két anyag közötti összefüggés abban rejlik, hogy mindkettő kender felhasználásával készül, vagyis az alapanyag ide vezethető vissza, ugyanakkor a kinyerési mód, valamint a végtermék össze sem hasonlítható. Aki kérdésekkel, félelmekkel, kétségekkel rendelkezik ilyen vonatkozásban, megnyugodhat, illetve bátran utána olvashat a részleteknek.

Az sem árt, ha megnézi a terméket engedélyező hivatal vagy minősítés milyenségét, hiszen sokat elárul a termék hitelességét illetően. A kannabisz olaj THC tartalma nulla kell legyen, ezáltal pedig egy maximálisan biztonságos, fogyasztható termékről beszélhetünk.