TV csatornák és műsorgyártók
női köntös

Női köntös

A női fürdőköpeny nem csupán meleg és puha kell legyen, hanem mutatós is. A divatos és stílusos női köntös segíteni fog a teljes relaxálásban a fürdés, zuhanyzás után, esetleg a reggeli ébredést követőn úgy, hogy közben a hölgy igenis vonzónak és nőiesnek érezheti magát.

A kellemes érintésű, puha anyagának köszönhetően nem csupán a pizsamára lehet felvenni, hanem a meztelen testre is. A női köntös nyáron és télen is használható. Nyilván a melegebb hónapok beálltával érdemes egy vékonyabb modell mellett dönteni, míg novembertől kezdődően csakis a vastagabb, melegebb női köntös jöhet szóba.

Még ha elsőre egyszerű és univerzális viseletnek tűnik is, a jól megválasztott darabbal a hölgy igazán nőiesen és szexin érezheti magát, bárhol is legyen a házban, lakásban. A női köntös számtalan modellje kapható a hazai webboltokban. A termék anyag, szabás és méret alapján is különféle kategóriákba sorolható.

A köpenyek legtöbbször gyapjúból, frottírból vagy selyemből készülnek, és természetesen nagyon kedveltek a pamut modellek is. Az első kettő rendkívül kellemes, meleg és kényelmes viselet. A selyemből készült hálóruha remek kiegészítője lehet az erotikus fehérneműnek.

A pamutból készült változat pedig egy klasszikus modell, amelyik remek légáteresztő és nedvszívó képességgel rendelkezik. A vásárlás során találkozni lehet rövid és hosszú modellekkel. Az utóbbi hálóköntös karakteres darab és főként a hideg téli időszakban kedvelt, mivel rendkívül jól véd a hideg ellen, hiszen a bokáig érő fazon lehetetlenné teszi, hogy a hideg levegő a hálóköntös alá jusson.

Kényelmes, meleg otthoni köntös

Amikor felébred az ember, akkor szeretné még magán érezni az ágy komfortját és melegét. Ezért is döntenek sokan az otthoni köntös mellett, aminek köszönhetően a konyhában, reggelizés, kávézás vagy teázás közben is úgy érezheti magát az ember, mintha az ágyban lenne.

Az otthoni köntös segítségével egyszerűen lehet a stílusos és komfortos melegséget becsempészni a megjelenésbe. Az infiniza.hu oldalon többféle méret, szín és anyag közül választhatja ki azt az otthoni köntös fajtát minden férfi és nő, amelyik az összes követelménynek maradéktalanul megfelel.