TV csatornák és műsorgyártók
Hamarosan a Konyhafőnök 3. évada

Hamarosan a Konyhafőnök 3. évada

Október 5-én immáron  harmadik alkalommal izgulhatunk együtt a Konyhafőnök gasztroreality szereplőivel. Az RTL Klub főzőműsora idén is elképesztő fordulatokat és teljesen új feladatokat tartogat a részvevői számára, amelyeket a lehető legjobb tudásuk szerint kell teljesíteniük.

Attól függetlenül, hogy az idei Konyhafőnök versenyzők már két évadot is végigkövethettek, nem lesz könnyebb dolguk, hiszen az előző évek tapasztalatai mindenkiben növelték a versenyszellemet és a műsor szerkesztői is növelték a színvonalat. Október 5-től az RTL Klub megfűszerezi a hétköznapi estéinket a műsor 3. évadával, ahol nemcsak a résztvevőkért szurkolhatunk, hanem olyan tippeket is megtanulhatunk, amelyeket a saját konyhánkban is kamatoztathatunk.

A már ismert zsűri trió, Bernáth József, Fördős Zé, Vajda Pierre, minden eddiginél szigorúbban fogja bírálni a rátermettséget, a szakmai tudást, a felkészültséget és a kreativitást, hogy méltó helyre kerülhessen a 2015 Konyhafőnöke cím és a ezzel járó nyeremények.

„Ez az évad a váratlan fordulatok évada. Soha ennyi kihívás elé nem állítottuk még a versenyzőket, akik azt hitték, pontosan tudják, mire számíthatnak. Tévedtek! Nemcsak mi magunk tettünk jónéhány csavart a verseny menetébe, de olyan helyzetekben is bizonyítaniuk kellett a konyhában, mint egy 120 fős esküvő fogásainak elkészítése. Izgalmakban, örömkönnyekben, jól és kevésbé jól elkészített ételekben nem lesz hiány” – mondta Fördős Zé, akihez hasonlóan Bernáth József és Vajda Pierre is kritikusabban értékel majd az eddigieknél.