TV csatornák és műsorgyártók
Márvány bevonatos serpenyő

Márvány bevonatos serpenyő

Ahhoz, hogy igazi finomságokat tudjunk készíteni a konyhában, elengedhetetlen a profi felszerelés megvásárlása. A márvány bevonatos serpenyő is egy lehet a csúcskategóriás termékek közül, amivel garantáltan nem lőhetünk mellé. Ugyanis ezek a felületek biztosítják számunkra, hogy az étel a sütés, párolás közben nem fog leragadni.

A legtöbb ilyen konyhai eszköz már 3 rétegű felülettel rendelkezik, emellett pedig természetesen használható gáztűzhelyen, illetve indukciós főzőlapokon is.

Természetesen a modernség konyhába való bejutása magával hozta a mosogatógépeket is. Egy márvány bevonatos serpenyő esetén is nyugodtan használhatjuk a mosogatógépet, hiszen az eszköz teljesen kompatibilis vele.

A legtöbb bolt kínálatában a serpenyők közül már választhatunk grill kialakítást is, emellett pedig van lehetőségünk lábast, pecsenyesütőt, palacsintasütőt, valamint fazekat is venni, méghozzá márvány bevonattal. Ha pedig egy igazán remek megoldásra vágyunk, akkor a tapadásmentes tepsikkel is tehetünk egy próbát.