TV csatornák és műsorgyártók
Nincs többé szemét

Nincs többé szemét

Az építkezéseken sokszor okoz fennakadást a gyorsan felhalmozódott törmelék, ami elsősorban az építőmunkások közlekedését gátolja. Ahhoz, hogy az építési terület akadálymentessé válhasson, sittszállítás igénylésére van szükség.

A Konténer Guru elejét veszi ezeknek a problémáknak és elszállít minden nem odaillő dolgot. Az egyedüli kivétel a veszélyes anyagok felszámolása, viszont ezen kívül bármilyen sitt eltűntetése megoldottnak tekinthető a részükről.

A sittszállítás Budapest egész területén egyszerűen történik. A megrendelőnek semmi más dolga nincs, csak felhívni a weboldalon lévő telefonszámok egyikét és a segítség a megbeszélt időpontra pontosan fog érkezni. Amennyiben a sittszállítás nagyon sürgős, akkor akár már másnapra kiszállíthatják a megrendelt konténereket.

Olyan lehetőség is fennáll, hogy a sitt elszállítása ne azonnal, hanem egy hét múlva történjen meg. Minden attól függ, hogy a sittszállítás milyen feltételek mellett lett lebeszélve a felek között. Hasonlóképpen van ez egyéb hulladékok esetében is.

Print Friendly, PDF & Email