TV csatornák és műsorgyártók
Dog and Pony social média ügynökség

Dog and Pony social média ügynökség

A világ hatalmasat változott néhány évtized alatt, ami legfőképpen abból adódik, hogy megszületett az egész világot összekapcsoló internethálózat. Az online tér révén, az emberek szorosabban kapcsolódhatnak egymáshoz. Természetesen ennek van bizonyos hátulütője is, de érdemes leginkább az előnyökre fókuszálni és lehetőleg azokból kihozni a legtöbbet.

A Dog and Pony social média ügynökség ezt is kihangsúlyozza a weboldalán. A közösségi médiák hazai képviselői között a Facebook, Instagram, YouTube azok, amelyek – leginkább szlengesen szólva – hasítanak a felhasználók között. Sokan igyekeznek lelkes amatőrökként saját oldalakat, csatornánkat készíteni és azokat megtölteni tartalommal, de ez nem annyira egyszerű. Bár okostelefonnal is készíthető kiváló videó, de ezek önmagukban gyakran kevésnek bizonyulnak. Nem mindegy ugyanis, hogy mi a pontos cél. Ha csak lelkes rajongókat akarsz vonzani, akkor bátran kiélheted a kreativitásodat, mert biztosan megtalálnak azok a nézők, akik kedvelik a tevékenységeidet.

Ha célod egy jól menő vállalkozás felépítése, akkor bizony komolyan oda kell tenned magad. Itt már kevés a lelkesedés és inkább képbe kerül a profizmus. A hagyományos médiakampányokhoz képest, a közösségi háló azért vonzó a márkák fellendítésében, brand építésében, mert pontosan oda és akkor juttatható el a reklám, amikor és ahol arra szükség van. Leszűkíthető vagy kitágítható a kör az adott területi egységekre, korcsoportokra, nemre, de akár bizonyos tartalmakat fogyasztókra ugyanúgy.

Ha valaki például szeret kertészkedni és ennek nyoma van a saját közösségi felületén, akkor a témában releváns reklámok jutnak el hozzá. A lehetőségek tehát szinte korlátlanok, amiket kihasználva, valóban potenciális vevők érhetőek el és mindezt már kész adatbázisra támaszkodva. Ha cél a több látogató, vevő bevonzása egy adott oldalra, vagy az e-mail levelezőlista bővítése, márkaismeretség bővítése, akkor a közösségi felületeket vedd célba, amiben a Dog and Pony marketingügynökség munkatársi kiváló segítséget nyújtanak, a részletes kampánytervek és stratégiák felépítésével, majd kivitelezésével!