TV csatornák és műsorgyártók
töltőföld

Töltőföld

Manapság egyre nagyobb arányban növekszik az építkezések száma, így sokkal több megfelelő alapanyagra mutatkozik kereslet. A töltőföld sem maradhat ki ebből a sorból, hiszen jó szolgálatot tehet az ingatlanok felépítése vagy az estleges kertrendezés során. A talaj optimális kiegyenlítése több szempontból is kiemelten fontos feladat.

Egyrészt csak megfelelően feltöltött és egyenletes alapra lehet szabályosan építeni, valamint példának okáért, az autóbeálló esetében is hangsúlyos a sima felület. A töltőföld legpraktikusabb formája a natúr termőföld, ami kertek, gyümölcsösök és veteményesek létrehozásához ugyanúgy jól szuperál. A darált verzió a tereprendezéshez, durvább munkálathoz ajánlatos.

A töltőföld típusokon belül, a trágyázott vagy tőzegelt a legmagasabb kategóriát jelenti. Akár 20-30 vastagon érdemes lehet leszórni a kívánt helyekre. A konténerrel történő szállítás okos döntés, mivel pénz szintén spórolható a nagyobb mennyiséggel. Természetesen az árak mindig a fajta függvényében alakulnak.