TV csatornák és műsorgyártók

Lengyel Krisztina

Roppant sok hatás éri az embereket a mindennapokban. Annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott életet éljen és a lehető legtöbbet hozza ki magából, szükséges megteremteni a belső energiát. Ebben a segítségére lehet Lengyel Krisztina jóga oktató, aki képes bemutatni Önnek a stressz oldásának az egyik fajtáját.

Egészen pontosan a hölgy több mindennel is foglalkozik, ezért ha úgy gondolja, hogy mindenképpen meg kell találja a régi Önmagát, akkor jó helyen jár. Minden esetben az a cél, hogy a tevékenység, amit végeznek nemcsak hasznos, hanem örömteli is legyen.

A meditációs oktatás mellett, Lengyel Krisztina rekreációs sportoktatással is foglalkozik, valamint Nordic Walking edzőként is ismerik. Tehát egyszerre több módszerből tudja kiválasztani azt az egyet, amelyik szerinte ideális lesz, vagy amelyiket jobban kedvelné. Például, ha beköszöntött a jó idő és feltétlenül ragaszkodik a természethez, akkor mindenképpen a Nordic Walking a javasolt, ahol szintén kikapcsolódhat.

Lengyel Krisztina elérhetőségét megtalálja a meetingmyself.hu honlapon, ahol bővebb leírást talál a különböző módszerekről. A tapasztalt oktató szerencsére könnyedén bevezet bárkit a meditáció világába, ami által a test és a lélek harmóniába kerül. Ezáltal eléri azt az állapotot, ami teljesen ellazítja és ami után azt fogja érezni, hogy teljesen újjászületett.

Pontosan ez a torokcsakra meditáció hatása is, számos egyéb előnnyel együtt. Érdemes bővebben elolvasni az említett honlapon a csakrákra vonatkozó cikket, hogy pontos tájékoztatást kapjon a fogalmakról. Annak érdekében, hogy beindítsuk a testnek az öngyógyító hatását, szükséges megtalálni azt az energiafelületet, amivel ezeket a folyamatokat el lehet indítani.

Ezért is olyan népszerű a torokcsakra meditáció, amivel befolyással lehetünk a pajzsmirigynek a problémáira, valamint a különböző szájbetegségekre. Értelemszerűen, a torokcsakra leginkább a nyak környékén megtalálható testrészeket befolyásolja. Tehát, az asztmától megkezdve, a rekedtségen át egészen a mandulagyulladásig fejti ki a hatékony erejét.

Print Friendly, PDF & Email