TV csatornák és műsorgyártók
Olajág otthonok

Olajág otthonok

Az idős embereknek sem egyszerű az élet. Ha a saját otthonukban vannak, gyakran igényelnek segítséget, amit a családjuk meg tud oldani vagy nem. Akik otthonban kerülnek, azok közül egyesek könnyebben, mások nehezebben szokták ezt meg.

Az Olajág otthonok aktuális programok címszó alatt itt olvashat a sokaknak elérhető lehetőségekről. Ezekre nemcsak az otthonok lakóit, hanem kortól függetlenül, a családtagokat illetve azokat az idős embereket várják, akik napközben ráérnek és el tudnak látogatni az őket érdeklő foglalkozásokra.

Az aktuális programok között van, amelyik állandó, de olyanok is akadnak, amelyekre csak egyetlen alkalommal kerül sor. Mindig az adott hétre jelennek meg az aktuális programok. Ezek közül némelyek az otthonokban kerülnek megszervezésre, de gyakran szerveznek kirándulást is, amire busszal utaztatjuk az érdeklődőket.

A buszok mozgássérülteknek is igénybe vehetők. Az aktuális programok legtöbbje előzetes jelentkezéshez kötött, főleg a kirándulások. Ezeket jó előre szervezik, mivel az idős embereknek több idő szükséges az önszervezéshez.

Print Friendly, PDF & Email