TV csatornák és műsorgyártók
párnás kávéfőző

Párnás kávéfőző

A technológiát az olaszok találták fel, akik javítani akartak az eszpresszó elkészítésének technológiáján és megkönnyíteni a kávégépek tisztítását, ami a baristáknak nagyon megterhelő volt. Az előnyök nyilvánvalóak. A párnás kávéfőző belsejébe pontosan kiszámított kávémennyiség kerül, ami megkönnyíti az elszámolhatóságot és átláthatóvá teszi a kávéfogyasztást a vendéglátóhelyeken.

Elmondhatjuk, hogy a párnás kávéfőző viszonylag új a piacon. Fiatal kora ellenére, sikeresen meghonosodott az ügyfelek körében és jelentős népszerűségre tett szert. Ennek oka a kávé elkészítési idejének jelentős csökkenése, az egyszerűsített eljárás és a garantáltan jó eredmény, ami független a kávé elkészítésében részt vevő személy készségeitől.

Ennek a készüléknek a fő jellemzője, ami a nevét is adja, a speciális párnák használata. A zacskókba kerülő kávét már pörkölték és őrölték. A megfelelő párnás kávéfőző kiválasztása komoly dolog. Ha alaposan utánanéz a piacon lévő lehetőségeknek, biztosan tudni fogja, hogy ez a termék jó-e Önnek.