TV csatornák és műsorgyártók
online oktatás

Online oktatás

Egy nagyon globalizált világban élünk, ahol a határok már szinte teljesen el vannak mosódva. Ennek megfelelően elengedhetetlen az idegen nyelvek ismerete bizonyos szinten. Vannak, akik már fiatal korukban tudják, hogy külföldön szeretnének élni és dolgozni, ezért megéri minél hamarabb elsajátítani az adott nyelvet. A megfelelő módszerek segítségével otthon is megtanulhat egy gyerek angolul. A fejlett technikai rendszereknek hála, amelyek sokat tudnak segíteni az oktatásban, már nincs olyan gyakran szükség személyes jelenlétre.

Természetesen a társas interakciók csakis kisebb-nagyobb csoportokban valósulhatnak meg, így azoknak a mellőzése sem előnyös teljesen. Pontosan ennek megfelelően van kialakítva a tanrend a gyermekangoltanfolyamok.hu oldalon. Érdemes alaposan megismerkedni a módszerrel és a tanárokkal egyaránt, akik mind angol anyanyelvűek. A gyerkőcöknek hetente kétszer kell majd délutánonként megjelenjenek és ezt egészítik ki az online és rendezvényi programok.

A nyelvtanulás mellett, a kreatív készségek kifejlesztésére is komoly hangsúly esik, ami egy plusz érv, ami a tanítatás mellett szól. Ugyanakkor nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a kicsiknek elegendő időre van szükségük a játékra, hiszen ezen keresztül kapcsolódnak a világhoz. Ennek megfelelően van felépítve ez angol közösség is, amin belül játszva lehet elsajátítani a fontos ismereteket. A fiatal agy, mint a szivacs, úgy szívja magába a tudást, így minél hamarabb lesz nekilátva a fejlesztésnek, annál jobb esélyekkel indul a jövőt tekintve a gyerkőc. A szülői részvétel is nagyon fontos, amire külön hangsúlyt fektetünk.

Az iskolai szünetben táborok egész sorát kínáljuk, amelyek biztosan elnyerik majd a fiatalok tetszését és új barátokat szerezve, még intenzívebben és célirányosan fognak tanulni. Az iskolába való beiratkozás a teljes tanév során megoldható. Első lésben felmérésre kerül a kicsi eddigi nyelvi ismerete, hogy megfelelő csoportba kerülhessen és megkezdődhessen a képzése személyre szabottan. Amennyiben szülőként biztos jövőt szeretne teremteni a gyermekének, akkor kezdje azzal, hogy olyan nyelvet taníttat meg, amivel boldogulni tud!