TV csatornák és műsorgyártók
AnyCast

AnyCast

Nem mindenki rendelkezik utolsó generációs okos televíziókészülékkel, de mégis szeretne rajta játszani vagy videókat böngészni. Ebben az esetben mégis mi a megoldás? Megoldja a gondot az AnyCast tévéokosító adapter, az a bizonyos apró szerkezet, amit csak be kell dugni a készülékbe, majd géppel vagy telefonnal rácsatlakozni és máris kész az okostévé.

Innentől kezdve már a tévén keresztül is kivetíthető lesz a mobiltelefon, a táblagép vagy a laptop monitorja. Meghívhatja a barátait egy kellemes estére, megtekinthetik együtt a kedvenc filmjüket a családi estéken. A nyaralás során készített családi fotók is megnézhetőek lesznek a készüléken, tehát rendkívül praktikus dolog az AnyCast.

Ezt a kis hasznos szerkezetet megvásárolhatja a mindentolcson.hu webáruházból, méghozzá igen kedvező áron. Érdemes kihasználnia ezt a lehetőséget, aminek segítségével modernizálhatja a készüléket, valamint szórakozhat kedvére előtte. Ha az AnyCast eszközt alkalmazza, többé nem gyűlik meg a baja a folyton összegabalyodó vezetékekkel sem.