TV csatornák és műsorgyártók
120l bojler

120l bojler

Habár a kezdetekben még sokan szkeptikusként álltak az elektromos vízmelegítőkkel szemben, manapság ezek a kételyek majdnem teljesen eloszlottak. Az Atlantic O’pro + 120l bojler is veszélyesnek tűnhet, hiszen az elektromos áram és a víz találkozása komoly károkat okozhat.

Azonban azt fontos leszögeznünk, hogy ennek a bekövetkeztére egy villanybojler esetében roppant minimális az esély. Hiszen az egyik legfontosabb alkatrész a biztonsági szelep arra hivatott, amit tartozékként kapunk meg ennél a példánynál, hogy megakadályozza az esetleges baleseteket. A 120l bojler remek előnyöket tartogat, ezt mutatja a kirobbanó népszerűsége is, amire az utóbbi időben tett szert. Idesorolható például a beépített mechanikus biztonsági termosztát, a magnéziumanódos korrózióvédelmi rendszer, a gyémánt minőségű zománcozás és a hosszú élettartam.

A nagy sűrűségű freonmentes szigetelésnek köszönhetően pedig nem kell a magas összegű számláktól tartanunk, ugyanis ez az utolérhetetlen kialakítás jelentősen növeli az energia megtakarítást.