TV csatornák és műsorgyártók
Az akciosgumi.hu weboldalon sokféle autógumit találhat

Az akciosgumi.hu weboldalon sokféle autógumit találhat

Ma már elég gyakran lehet látni ATV-kel vagy quadokkal furikázó embereket, főleg fiatalokat, akik gyakran még a 18. életévüket sem töltötték be, de már ajándékként megkapták. Így, ha már megvan, akkor ki kell próbálni, na meg azt is, hogy miként lehet driftelni, csúsztatni vele. Ez a fajta tevékenység eléggé kikezdi a gumikat, ezért időnként azok is cserére szorulnak. Az akciosgumi.hu linkre kattintva egy helyen összehasonlíthatja egymással a különböző ATV és quad gumi típusokat.

Mindenekelőtt nem ártana tisztázni, hogy van-e különbség a kettő között, ha pedig igen, akkor pontosan miben lelhető az fel? Talán vannak, akiknek mindez egyértelmű, de aki esetleg csak most szeretne vásárolni ilyen járgányt és utánanézne, hogy milyen költségekkel jár a fenntartása, nem biztos, hogy annyira jártas ebben a témában. Nos, a quad inkább sportcélokra alkalmas, ugyanis nagyteljesítményű, pörgős motorral látják el, nem túl nehezek, hátsókerék meghajtásúak, laposabb és szélesebb felépítésűek. Tehát könnyen lehet velük driftelni, ugratni és hasonló vagány dolgokat elkövetni, amiket sokan élveznek is. Éppen a felsorolt tevékenységek miatt, gyakran a gumik is nagyon hamar elkopnak. Az ATV más alacsonyabb fordulatszámú nyomatékos motorral készül, magasabb, keskenyebb, a legtöbb összkerékhajtású és a súlya is jóval nagyobb, mint a quadé. Tehát az ATV főleg munkavégzésre lett kitalálva. Némelyiket autókormánnyal látták el. Itt is kopnak a gumik, hiszen a munkavégzés során gyakran terhelésnek vannak kitéve.

A www.akciosgumi.hu oldalra kattintva nemcsak a különféle gyártók termékeit veheti szemügyre, hanem azok árait is. Most pedig kiváltképpen érdemes itt quad és ATV abroncsokat vásárolni, mivel szinte az eredeti ár feléért is megrendelhetőek. Egyik-másik gumihoz akár 46 százalékos kedvezménnyel lehet hozzájutni. Ne adjon lejjebb az önfeledt szórakozásból, hanem vásároljon új gumikat és irány a hegyekbe ugratni! Az új gumiabroncsokkal nem kell aggódnia, hiszen még nagyok rajta a recék, így a csúszósabb terepeken is megállják a helyüket.