TV csatornák és műsorgyártók
After X

After X

Az X-Faktor második adása is bővelkedett meglepetésekben és izgalmakban, így az After X nézése közben sem unatkoztak a nézők. Istenes Bence a nagy titokra is fényt derített, hogy melyik énekes ByeAlex unokatestvére és melyik híres színészpár gyermeke a Fat Phoenix dobosa.

A válogatáson mindenkit lenyűgözött Tóth Marcell produkciója, a fiatal tehetség az After X-ben azt is elárulta Istenes Bencének, hogy Bye Alex unokaöccse, de természetesen ebből semmiféle előnyt nem szeretne kovácsolni, hanem a táborban is legalább annyira jól szerepelni, mint a válogatón. A Whitney Houston dalt éneklő Betánovics Lili is megszólalt a műsorban és mesélt arról, hogy hogyan készült a válogatóra és a sok fáradozásának gyümölcse nem marad el, hiszen hatalmas sikert aratott.

A műsor végére is maradt a meglepetésekből, kiderült, hogy a Fat Phoenix csapat dobosa Bánsági Ildikó és Gáspár Sándor gyermeke, akik támogatják természetesen gyermeküket a versenyben. Végül a harmonikásként híressé vált Szabó Ádám is mesélt arról, hogy szerette volna végre megmutatni,  énekelni is tud és a hallottak alapján nem is akárhogyan. Jövő héten is X-Faktor és természetesen az After X-ben is bepillantást nyerhetnek a nézők a legújabb kulisszatitkokba.