TV csatornák és műsorgyártók

Elektromos hősugárzó

Ezt a nagyszerű berendezést a nagy hatékonyság és a hosszú élettartam jellemzi. Az elektromos hősugárzó fűtés kiegészítőként, vagy általános melegítőeszközként alkalmazható.

Általában bekapcsolás után, szinte azonnal meleget ad. Kis súlya ellenére nagyon hatékony. Könnyen hordozható és több fokozattal, illetve termosztáttal is rendelkezik. Az előnyei közé sorolható a túlmelegedési elleni védelem. A hordozható változata többnyire nem ajánlott fő melegítőeszközként.

Ha azonban csak kiegészítőként, vagy átmenetileg használja, akkor megfelelő lehet egy jó minőségű darab. Az elektromos hősugárzó azonnal és szinte bárhol használható.

Ha már nincs szüksége rá, könnyen elrakható kis mérete miatt. Érdemes tudni, hogy ez a készülék fürdőszobába és más vizes helyiségbe nem használható biztonsági okokból. Az interneten utánajárhat, hiszen sokféle változatban kapható eltérő kapacitással. Így a rendeltetésnek megfelelően döntheti el, hogy melyiket szerezze be. Fényképes bemutatással és termékleírással érhető el minden darab.