TV csatornák és műsorgyártók

Mindenkire jó hatással van

Ez a fantasztikus termék rendkívül jó hatással van a szervezetre. Az infraszauna az immunrendszert erősíti, mivel a mélyre hatoló fénysugarak egy mesterséges lázállapotot idéznek elő, ami ellen a test védekezni kényszerül, ezáltal erősebbé válik, illetve felkészül az esetleges, tényleges betegségek ellen.

Használatával nő a vérkeringés intenzitása. Magára a szervezettre tehát jótékony hatással van, ugyanis ilyenkor a szív intenzívebben dolgozik, a szívizmok megerősödnek, ez pedig a későbbiekben a szervezet nagyobb teherbíró képességével jár.

A felgyorsult vérkeringés, illetve izzadás következtében, a méregtelenítő folyamatok is hatékonyabbak lesznek, ezzel segítve a lerakódott káros anyagok kiválasztását. A művelet főleg a higany, a nikkel, a cink, az ólom, a nikotin, a kénsav és az alkohol távozását segíti elő.

Az infraszauna a felsorolt hatások mellett, a külsőre is pozitívan hat, a különböző bőrelváltozások, valamint esztétikai hibák csökkentésével. A szépségszalonokban már régóta ezzel kezelik a narancsbőrt.