TV csatornák és műsorgyártók
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Néhány hete Somogyi Zoltán szabadsága miatt Csonka András térhetett vissza műsorvezetőként az RTL Klub reggeli műsorsávjába. Most péntektől, hat adáson keresztül Ábel Anitával ébredhetnek a nézők, aki Teszári Nórát helyettesíti majd a 8:08 – Minden reggelben.

A Heti Hetes egyetlen hölgytagja számára nem ismeretlen a feladat, évekig volt műsorvezetője a csatorna Reggeli című műsorának.

„Mélyvíz volt ez akkor a számomra, de mindent, amit a televíziózásból megtanultam, azoknak az éveknek köszönhetem” – nyilatkozta Anita. A színésznő a Delelőben kezdte Alföldi Róbert oldalán, majd 2001-től közel öt éven át ébresztette az RTL Klub Reggelijének közönségét. „Remélem, örülnek a nézők, hogy újra látnak! Izgulok egy kicsit, hiszen hét éve, 2005 óta nem vezettem élő, reggeli műsort.”

Anitának Somogyi Zoltán partnereként lesz lehetősége hat reggelnyi nosztalgiára. Azt mondja, a nézők ugyanazzal az Anitával találkozhatnak, akivel évekkel ezelőtt. „Hogy mire számíthatnak velem kapcsolatban? Nem fogom meghazudtolni magam, ami a szívemen, az a számon, én már csak ilyen vagyok!”

A Reflektor riportja Anitával itt: http://www.rtlklub.hu/musorok/reflektor/videok/256485

 

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub