TV csatornák és műsorgyártók
Forrás: himgeurope.com

Forrás: himgeurope.com

Forrás: himgeurope.com

Forrás: himgeurope.com

Forrás: himgeurope.com

Forrás: himgeurope.com

Az S.H.E., azaz a SingleHairExtraction ma a legkorszerűbb hajbeültetési módszer. Ez az eljárás a HIMG klinika fejlesztése, Magyarországon klinikánk elsőként alkalmazza ezt a nemzetközi sikerű újítást, mely új távlatokat nyitott meg a hajátültetés területén.

Az S.H.E.hajbeültetési módszer alapját tekintve megegyezik a F.U.E. technikával, jelentősebb eltérés az alkalmazott eszközöknél van, ugyanis jóval kisebb tűvel dolgoznak hajspecialistáink az S.H.E. eljárásnál. A hajszálak áthelyezése a legfinomabb és legpontosabb orvosi eszközök segítségével történik, melyek biztosítják a fejbőr minimális igénybevételét is.A tű kisebb méreteiből adódóan még észrevehetetlenebb nyomot hagy, a beavatkozás során keletkezett apró nyílások nagyon rövid idő alatt begyógyulnak, és maradandó heg vagy fehér folt sem marad a donorterületen.

Magyarországon az Érintésmentes Módszert (Z.T.M. ZeroTouchMethod) is mi alkalmaztuk elsőként. Ekkor a beavatkozás során kinyert hajhagymák nem sérülhetnek meg a beültetéskor, hiszen kézzel nem érünk hozzájuk. Férfiak és nők számára is rendkívül jól alkalmazható ez a módszer, mivel a hölgyek gyengébb hajszálai sem károsodnak. A tökéletes esztétikai eredmény garantált, köszönhetően tapasztalt sebészeinknek, a nemzetközi színvonalú eszközparknak, valamint a precíz tervezésnek.
Az átültetett hajszálak a beavatkozást követő pár hónapon belül garantáltan növekedésnek indulnak. Nemhogy szabad szemmel, de többszörös nagyítás alatt sem lehet majd észrevenni a beültetett és az eredeti haj közötti különbséget. A hajbeültetés végleges eredményére körülbelül egy évet kell várni.

Minőségi hajbeültetési csak a HIMG hajbeültetési klinikától!

Print Friendly, PDF & Email