TV csatornák és műsorgyártók
baba sampon

Baba sampon

A babák első kozmetikumai milyenek is lehetnének, mint teljesen természetesek és kímélőek?! A baba sampon gyengéden kell tisztítsa a gyermekek érzékeny fejbőrét, anélkül, hogy irritálja vagy erős illattal töltse el. Sok csecsemő fejbőrét borítja koszmó valamilyen mértékben. Egyes babáknál meglehetősen vastag, feltűnő a réteg, másoknál viszont alig észrevehető.

A koszmó nemcsak esztétikai szempontból jelent gondot, hiszen az elhalt hámréteg megakadályozza a fejbőr szellőzését, így viszkető érzést válthat ki. Az igazán jó baba sampon a koszmó elleni harcban is nyerő. A herbarting.hu webáruházban kapható olyan sampon, amivel ez a probléma is megszüntethető, méghozzá kíméletesen.

A kizárólag természetes összetevőket tartalmazó termék egyáltalán nem csíp, nincs erős, zavaró illata, hozzáadott színezéktől mentes. Ez a baba sampon nem tartalmaz semmilyen illóolajat, így újszülöttkortól is nyugodtan használható. Nem szárítja a hajat és a fejbőrt sem, emiatt a haj puha, csomómentes lesz. A baba bőre és haja tiszta, lágy lesz tőle.