TV csatornák és műsorgyártók

Bogyó és Babóca társasjáték

Bogyó és Babóca nem a legaprólékosabban megrajzolt mesefilm, azonban a kedves történeteivel és az aranyos karaktereivel szinte azonnal belopja mindenkinek a szívébe magát. A kicsik szívesen látják viszont a szereplőket nemcsak a képernyőn, hanem különböző használati tárgyakon és játékokon is.

Ezt bizonyítja a Bogyó és Babóca társasjáték fokozott népszerűsége is, hiszen sokkal szívesebben veszik elő ezt a gyerkőcök, mint bármilyen más hasonló jellegű szórakoztató eszközt. Hiszen a Bogyó és Babóca társasjáték révén, ők is belebújhatnak a mesehősök bőrébe és legalább a játék időtartamáig úgy tehetnek, mintha mesehősök lennének.

Ugyanakkor, egy ilyen szettel a társasjáték izgalmát és örömét is könnyebben be lehet mutatni a legkisebbeknek, ugyanis már a figurák vonzani fogják őket és érdekelődéssel fordulnak majd a különböző elemek felé, hogy mire valók, mire használhatók. Ha úgy érzi eljött a családi társasozások ideje, akkor lepje meg gyermekét a Bogyó és Babóca társasjátékkal és vessék bele magukat a közös mókázásba!